Vánoční turnaj Zlatá Brána 1. ročník – 2017

Vánoce a nový rok už jsou sice za námi, připomeňme si však několik důležitých událostí – Vánoční sportovní den a Turnaj Zlatá Brána ve florbale na ledě.

Vánoční sportovní den hodně ovlivnil lehce chladný konec roku a s ním spajté období kašlíků a rýmeček. Účast byla očekávaná větší v případě obou skupin. Rozhodující však byla velká účast na klubovém focení, kde snad s výjimkou jednoho týmu vždy dorazil maximální počet kluků a holek. Všem za to patří velký dík.

Florbalový oddíl se pak ve spolupráci se svým zastřešujícím klubem SK K2 a Sportentrum – DDM Prostějov podílel na organizaci prvního ročníku turnaje Zlatá Brána na ledě u obchodního centra v Prostějově. Vše proběhlo v pátek 5. ledna 2018 a hrálo se v atypické kombinaci. Hráči a hráčky měli brusle, k tomu florbalovou hůl a plastový míček, to vše na malé branky.

Více zde:
http://pvnovinky.cz/florbal/42185-historicky-prvni-florbalovy-turnaj-na-ledove-plose-zlata-brana-opanovala-zs-dr-horaka

Vše doprovázela uvolněná atmosféra a pochvaly ze strany škol na adresu organizátorů. Za náš klub bychom chtěli poděkovat Radkovi Pařenicovi a Janu Zatloukalovi, kteří nesli celou organizaci na svých bedrech.

Share This